Editörden

DOI:

https://doi.org/10.5281/zenodo.8342423

Keywords:

Anatolia, Cor, International, Heart, Journal, Sciences, Anatolia Cor, International Heart Journal

Abstract

EDİTÖRDEN

Değerli Araştırmacılar ve Okuyucular,

          Anatolia Cor - International Heart Journal adlı dergimiz 2023 yılında yayın hayatına başlamıştır. Dergi tıp ve sağlık bilimlerinin tüm alanlarında bilimsel ve akademik yayınlar sunmayı planlamaktadır. Bu hedef doğrultusunda bilim insanlarının çalışmalarının yayınlanmasına olanak sağlamayı, aynı zamanda okuyucular içinde bilimsel bir veri kaynağı sağlamayı hedeflemektedir.

          Anatolia Cor - International Heart Journal; Kardiyoloji, kalp ve damar cerrahisi, perfüzyon, kardiyak ve kardiyovasküler hemşirelik, kardiyovasküler anestezi ve ilişkili bilim alanlarda, orijinal araştırma makaleleri, derlemeler, olgu sunumları ve editöre mektuplar yayınlayan; açık erişimli ve online (Çevirim içi) bir dergidir. Derginin yayın dili Türkçe ve İngilizce'dir. Yılda üç sayı olarak yayın hayatına başlamayı planlamaktadır. Özel ya da ek sayılar da yayınlamayı planlamaktadır. Anatolia Cor - International Heart Journal adlı dergimiz, kapsamı içerisindeki konuları ve bilimsel çalışmaları, çift-kör hakem, ve etik ilkeler doğrultusunda yayınlamak üzere değerlendirmeye alır ve bilimsel ilkeler çerçevesinde yayınlar. Ayrıca dergimiz en kısa zamanda ulusal ve uluslararası indekslerde yer almayı hedef ve amaç edinmektedir.

          Anatolia Cor - International Heart Journal adlı dergimize, hedef, amaç, kapsam ve ilkeleri çerçevesinde katkı sunacak editör kurulu üyelerine, tarafsız ve ilkesel değerlendirme sürecine katkı sağlayacak hakemlere, araştırmacı yazarlara, okuyuculara ve tüm katkı ve emeği olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunmak istiyorum.

Published

2023-09-13

How to Cite

Editörden. (2023). Anatolia Cor. https://doi.org/10.5281/zenodo.8342423

Issue

Section

Articles